UNDP IFAD Türkiye Direktörlüğü heyeti, Bozkır'da incelemede bulundu

KONYA (AA) - UNDP IFAD Türkiye Direktörü Bernard Hien ve heyeti, Konya'nın Bozkır ilçesindeki yatırımları inceledi.Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) Uluslararası Tarımsal Kalkınma Fonu (IFAD) Türkiye Direktörü Bernard Hien...

04 Kasım 2021 Perşembe 12:01
UNDP IFAD Türkiye Direktörlüğü heyeti, Bozkır'da incelemede bulundu

KONYA (AA) - UNDP IFAD Türkiye Direktörü Bernard Hien ve heyeti, Konya'nın Bozkır ilçesindeki yatırımları inceledi.

Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) Uluslararası Tarımsal Kalkınma Fonu (IFAD) Türkiye Direktörü Bernard Hien ve heyeti, Göksu Taşeli Havzası Kalkınma Projesi kapsamında kentte yapılan yatırımlarından Adaçayı dikim alanlarını, güneş enerji panelleri ile tarımsal sulama sistemlerini ve Bozkır Bal Dolum tesissinde incelemelerde bulundu.

Heyet, ziyaretlerde 2022 yılı yatırım döneminde yapılması düşünülen planlamalar üzerinde istişarelerde bulundu.

UNDP IFAD Türkiye Direktörü Hien'in ilçedeki ziyaretlerine, Chiqui Arregui, Taylan Kıymaz, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı Uzmanları Meltem Kılıç, Yelda Yenal, Shams Alakbarova ile Tarım Reformu Genel Müdürlüğü Etüt ve Projeler Daire Başkanı Dr. Şule Özevren eşlik etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.