Ürgüp'teki kadına şiddete dikkat çekmek için bazı tarihi mekanlar turuncu ışıkla aydınlatıldı

NEVŞEHİR (AA) - Ürgüp'teki bazı tarihi ve turistik mekanlar, Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında turuncu ışıkla aydınlatıldı.Ürgüp Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, kadına yönelik...

25 Kasım 2020 Çarşamba 12:05
Ürgüp'teki kadına şiddete dikkat çekmek için bazı tarihi mekanlar turuncu ışıkla aydınlatıldı

NEVŞEHİR (AA) - Ürgüp'teki bazı tarihi ve turistik mekanlar, Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında turuncu ışıkla aydınlatıldı.

Ürgüp Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, kadına yönelik şiddete dikkat çekmek amacıyla belediye tarafından gerçekleştirilen etkinlikte Üç Güzeller mevkisi ve Temenni Tepesi turuncu renkteki ışıkla aydınlatılarak, "Kadına şiddete hayır. Kadınlar insandır, biz insanoğlu" yazılı afiş asıldı.

Etkinliğe belediyenin kadın çalışanlarıyla katılan Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, "Her yıl 25 Kasım'da kutlanan Kadına Yönelik Şiddete Karşı Mücadele ve Uluslararası Dayanışma Günü'nde bizler de Ürgüp Belediyesinin kıymetli kadın çalışanları ile kadına şiddete 'hayır' diyoruz." ifadelerini kullandı.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.