Vaka sayıları düşen Kırıkkale'de Vali Yunus Sezer'den vatandaşa teşekkür

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, kentte 7 günlük yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vaka sayılarının yüzde 15 azalması üzerine, vatandaşlara teşekkür etti.Vali Sezer, yaptığı yazılı açıklamada, 13-19 Mart'a ait Kovid-19...

21 Mart 2021 Pazar 12:44
Vaka sayıları düşen Kırıkkale'de Vali Yunus Sezer'den vatandaşa teşekkür

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, kentte 7 günlük yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vaka sayılarının yüzde 15 azalması üzerine, vatandaşlara teşekkür etti.

Vali Sezer, yaptığı yazılı açıklamada, 13-19 Mart'a ait Kovid-19 vaka sayıların ilde bir önceki haftaya göre, yüzde 15 oranında azaldığını belirtti.

Duyarlılık gösteren vatandaşlara teşekkür eden Sezer, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Bu azalma eğilimi çok önemli fakat kesinlikle tedbiri elden bırakmayalım. 1000 kişilik salgın ekibimizle her gün denetimdeyiz. Her gün vaka çıkan hane ve çevresine mesaj gönderip uyarıyoruz. Aynı zamanda bilgilendirme ziyaretlerine başladık. Filyasyon ekiplerimiz, insan üstü bir gayretle hane hane geziyorlar. Belediyemiz, polisimiz, jandarmamız, vefa destek ekiplerimiz ve meslek odalarımız sahadalar. Bu tedbirlerden de öte, asıl önemli olan her bir vatandaşımızın önce kendi tedbirini alması, çevresindekini uyarması, ev, akraba ve eş dost ziyaretlerini ertelemesidir. Hedefimiz mavi, hiçbir kardeşimizin canının yanmaması."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.