Vali Akın, Kırşehir Emniyet Müdürlüğü yeni binasında inceleme yaptı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi İbrahim Akın, yapımında son aşamaya gelinen İl Emniyet Müdürlüğü binasında incelemelerde bulundu.Valilikten yapılan açıklamaya göre, Akın, ziyarette İl Emniyet Müdürü Murat Türesin'den binanın...

29 Nisan 2021 Perşembe 17:08
Vali Akın, Kırşehir Emniyet Müdürlüğü yeni binasında inceleme yaptı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi İbrahim Akın, yapımında son aşamaya gelinen İl Emniyet Müdürlüğü binasında incelemelerde bulundu.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Akın, ziyarette İl Emniyet Müdürü Murat Türesin'den binanın son durumu hakkında bilgi aldı.

Polis teşkilatının yeni bina ile modern bir ortamda vatandaşlara hizmet vereceğini belirten Akın, binanın 45 bin 300 metrekarelik alan üzerinde inşa edildiğini kaydetti.

Kırşehir Emniyet Müdürlüğünün yeni binasında, çalışma birimlerinin yanı sıra konferans salonu, yemekhane, çok amaçlı salon, akıllı sınıf, spor salonu, otomasyon merkezi, kütüphane ve kapalı otopark gibi bölümler yer alıyor.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.