Vali Akın ve Başkan Ekicioğlu'ndan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi İbrahim Akın ve Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Akın, mesajında, milletin iradesinin tecellisi olan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin...

22 Nisan 2022 Cuma 13:42
Vali Akın ve Başkan Ekicioğlu'ndan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi İbrahim Akın ve Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Akın, mesajında, milletin iradesinin tecellisi olan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 102. yıl dönümünün milletçe büyük bir coşku ve gururla kutlandığını ifade etti.

Şanlı tarihin en önemli sembollerinden olan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin bundan sonra da millet egemenliğinin, demokrasinin, bağımsızlığımızın ve Cumhuriyetin temel değerlerinin teminatı olmaya devam edeceğini vurgulayan Akın, şunları kaydetti:

"Türkiye Cumhuriyeti Devleti, yarınlarımızın teminatı, saflığın ve temizliğin sembolü olan çocuklarımızın omuzlarında yükselecek, muasır medeniyet seviyesine en kısa sürede ulaşacaktır. Bu sebeple devletimiz onların çağın gereklerine uygun olarak yetişmesi için tüm imkanlarını seferber etmektedir. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi saygı ve rahmetle yad ediyorum. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 102. yıl dönümünde ülkemizin aydınlık yüzü olan çocuklarımızın ve aziz milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı içtenlikle kutluyor, saygılar sunuyorum."

Başkan Ekicioğlu da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı, gelecek güzel ve sağlıklı günlere olan umudu yitirmeden hep birlikte kutlamanın gururunu yaşadıklarını aktardı.

Ekicioğlu, "Demokrasinin gelişmesi, adaletin sağlanması, hukuk devletinin güçlenmesi, ülkemizde barışın ve kalkınmanın teminatıdır. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk tarafından kendilerine bayram armağan edilen çocuklarımıza bırakacağımız en değerli miras da özgür ve adil bir Türkiye olacaktır." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.