Vali Akın ve Belediye Başkanı Ekicioğlu'ndan Kadir Gecesi mesajı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi İbrahim Akın ve Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayımladı.Akın, mesajında, ramazan ayının sonuna yaklaşılan günlerde Kur'an-ı Kerim'in indirilmeye başlandığı...

26 Nisan 2022 Salı 16:49
Vali Akın ve Belediye Başkanı Ekicioğlu'ndan Kadir Gecesi mesajı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi İbrahim Akın ve Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Kadir Gecesi dolayısıyla mesaj yayımladı.

Akın, mesajında, ramazan ayının sonuna yaklaşılan günlerde Kur'an-ı Kerim'in indirilmeye başlandığı ve bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi'ne ulaşmanın huzurunun yaşandığını ifade etti.

Kadir Gecesi'nin tüm insanlığın değerini yükselten mübarek bir gece olduğunu vurgulayan Vali Akın, şöyle devam etti:

"Rabbimiz, bu gecede inmeye başlayan Kur'an-ı Kerim ile insanlık alemini son din olan İslamiyet ile şereflendirmiştir. Tüm insanlık için rahmet ve umut kapısı olan mübarek Kadir Gecesi'nde gafletten uzak, tefekkür içinde olmaya gayret göstermeli, yapacağımız dua ve tövbelerle yüce Rabbimizden bağışlanma dilemeliyiz. Kırşehirli hemşerilerimin, milletimizin ve tüm İslam aleminin Kadir Gecesi'ni tebrik ediyor, saygılar sunuyorum."

Belediye Başkanı Ekicioğlu da dua ve tövbelerin Allah katında kabul edildiği, bin aydan hayırlı Kadir Gecesi'nin mübarek olmasını diledi.

Bu kutsal gecenin yüreklerdeki ve vicdanlardaki merhametin çoğalmasına vesile olmasını dileyen Ekicioğlu, "Bu vesileyle tüm Kırşehirli hemşerilerimin ve İslam aleminin Kadir Gecesi mübarek olsun." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.