Vali Akın'dan Anneler Günü mesajı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi İbrahim Akın, Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Vali Akın mesajında, aile birliğinin devamı, çocukların sağlıklı ve huzurlu bir ortamda yetişmesi için hiçbir özveriden kaçınmayan annelerin,...

07 Mayıs 2022 Cumartesi 17:00
Vali Akın'dan Anneler Günü mesajı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi İbrahim Akın, Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vali Akın mesajında, aile birliğinin devamı, çocukların sağlıklı ve huzurlu bir ortamda yetişmesi için hiçbir özveriden kaçınmayan annelerin, toplum yapısının temelini oluşturduğunu bildirdi.

Annelerin sevgi ve hoşgörü ile her zaman sığınılacak güvenli bir liman olduğunu vurgulayan Akın, şunları kaydetti:

"Yavrusunun ihtiyacını gözeten, ona doğru, ahlaklı ve iyi bir insan olmayı öğreten, her türlü tehlikeden koruyup kollayan, hayır dualarıyla her zaman evladının iyiliğini gözeten annelerimiz, başımızın tacı olarak gönlümüzde müstesna bir yere sahiptir. Yüce dinimiz İslam, anne ve babaya iyilik etmeyi ve onlara daima hürmet göstermemiz gerektiğini öğütlemiştir. Anne ve babaya saygıyı esas alan bir medeniyetin mensupları olarak bizler de annelerimize saygıda kusur etmemeli, gurur duyacakları işler yaparak emeklerini boşa çıkarmamalı, her fırsatta gönüllerini almaya gayret göstermeliyiz. Başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü'nü içtenlikle kutluyor, sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir ömür geçirmeleri temennisiyle saygılar sunuyorum."

Anahtar Kelimeler:
Kırşehir
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.