Vali Akın'dan jandarmaya ziyaret

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi İbrahim Akın, İl Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali Akın'ı ziyaretinde Kırşehir Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ferhat Kuran karşıladı.Tören...

10 Eylül 2018 Pazartesi 18:13
Vali Akın'dan jandarmaya ziyaret

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi İbrahim Akın, İl Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali Akın'ı ziyaretinde Kırşehir Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ferhat Kuran karşıladı.

Tören mangasını selamlayan Akın, görevine yeni atanan Kuran'a hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Şeref Defterini imzalayan Vali Akın, yaptığı konuşmada, jandarma teşkilatı mensuplarının daima üstün görev anlayışıyla hizmet ettiğini belirtti.

Kamu düzenini korumak, milletin refahı, huzuru ve güvenliğini sağlamak adına jandarma teşkilatının önemli görevler yürüttüğünü dile getiren Akın, "Jandarma personelimiz vatandaşlarımızla iletişimini en iyi seviyede tutmalıdır. Günün her saatinde yoğun çalışmalar sergileyen jandarma teşkilatımıza inanıyor ve güveniyoruz." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.