Vali Akın'dan Türk Polis Teşkilatı'nın 177. kuruluş yıl dönümü mesajı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi İbrahim Akın, Polis Teşkilatının 177'nci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.Vali Akın mesajında, Türk Polis Teşkilatı'nın devletin bekası, milletin huzuru, toplumun birlik ve beraberliğinin...

09 Nisan 2022 Cumartesi 17:45
Vali Akın'dan Türk Polis Teşkilatı'nın 177. kuruluş yıl dönümü mesajı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Valisi İbrahim Akın, Polis Teşkilatının 177'nci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vali Akın mesajında, Türk Polis Teşkilatı'nın devletin bekası, milletin huzuru, toplumun birlik ve beraberliğinin korunması için 177 yıldır fedakarca hizmet vermeye devam ettiğini belirtti.

Emniyet teşkilatının gücünü kanunlardan, halkın verdiği destekten ve vatan sevgisiyle yoğrulan yüksek vazife anlayışından aldığını vurgulayan Akın, polis ekiplerinin ortaya çıkan yeni suç türlerine karşı, çağın gereklerine uygun araç gereç donanımı, eğitimli personeliyle mücadelesini etkin başarıyla sürdürdüğünü ifade etti.

Günlük yaşantıda karşılaşılan her suçun toplumsal bir olay olmasıyla birlikte çözümünün de yine toplumun içinde olduğunu vurgulayan Akın, şunları kaydetti:

"Toplumda huzur ve güven ortamının sağlanmasında polisimizin tek başına görevini yerine getirmesi yeterli değildir. Emniyetin sağlanması, kanunların uygulanması ve suçluların yakalanmasında vatandaşlar olarak bizlere de büyük görevler düşmektedir. Milletimizin bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da polisimize her türlü desteği vererek, yardımcı olacağından şüphemiz yoktur. Bu duygularla kuruluşunun 177. yıl dönümünde tüm teşkilat mensuplarımızın gününü içtenlikle kutluyorum. Vazife uğruna şehit düşen tüm polislerimizi rahmetle anarken, gazi polislerimize de şükranlarımı sunuyorum. Ülkemizin dört bir tarafında aziz milletimizin huzuru için gece gündüz demeden canı pahasına görev yapan tüm polislerimize görevlerinde başarılar diliyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.