Vali Çiçek ile Belediye Başkanı Büyükkılıç Seyrani Festivali'ne katıldı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ile Develi ilçesinde düzenlenen 38. Uluslararası Aşık Seyrani Kültür ve Sanat Festivali'ne katıldı.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya...

03 Ağustos 2022 Çarşamba 17:00
Vali Çiçek ile Belediye Başkanı Büyükkılıç Seyrani Festivali'ne katıldı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ile Develi ilçesinde düzenlenen 38. Uluslararası Aşık Seyrani Kültür ve Sanat Festivali'ne katıldı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükkılıç ve Vali Çiçek, festival alanındaki stantları gezerek, yöresel el ürünlerini inceledi.

Develi halkının Aşık Seyrani'ye sahip çıktığını belirten Büyükkılıç, Belediye Başkanı Mehmet Cabbar'ı da etkinlikten dolayı tebrik etti.

Vali Gökmen Çiçek ise Develi'nin Kayseri'nin kalbi olduğunu, Develililerin memleketlerini hiçbir zaman unutmadıklarını belirterek, festivale katılmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.

Develi Belediye Başkanı Cabbar da Aşık Seyrani'nin Develi'nin en büyük değerlerinden olduğunu aktardı.

Konuşmaların ardından Türk dünyasından gelen sanatçıların yer aldığı ekip, konser verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.