Vali Çiçek'ten biyogaz enerji ve gübre üretim tesisine ziyaret

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Pınarbaşı ilçesinde kurulan Biyogaz Enerji ve Gübre Üretim Tesisi'ni ziyaret etti.Küçükkömarmut Mahallesi'ndeki 3 megavat kapasiteli tesisi ziyaret eden Çiçek, yetkililerden bilgi aldı.Çiçek,...

05 Haziran 2022 Pazar 12:24
Vali Çiçek'ten biyogaz enerji ve gübre üretim tesisine ziyaret

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Pınarbaşı ilçesinde kurulan Biyogaz Enerji ve Gübre Üretim Tesisi'ni ziyaret etti.

Küçükkömarmut Mahallesi'ndeki 3 megavat kapasiteli tesisi ziyaret eden Çiçek, yetkililerden bilgi aldı.

Çiçek, bölgede başta hayvansal ve tarımsal atıkların enerjiye dönüştürülerek ülke ekonomisine yeniden kazandırılmasının büyük öneme sahip olduğunu belirtti.

Tesisin çevresel değerlerin yeniden hayat bulmasının yanında istihdam yönünden de kent ekonomisine can suyu olduğunu vurgulayan Çiçek, "Tesisi gezip gördüm. Gerçekten hayran kaldım. Bu tesisi ilçemize kazandıran ve ekonomimize yön vererek katkı sağlayan başta iş insanımız Cemil Demirel ve yönetimine teşekkür ediyorum. Başarılı çalışmalarının da devamını diliyorum." ifadelerini kullandı.

Vali Çiçek'e Pınarbaşı Kaymakamı İbrahim Gökmen, Pınarbaşı Belediye Başkanı Menduh Uzunluoğlu ve Kayseri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bayar Özsoy da eşlik etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.