Vali Gül'e ziyaretler

SİVAS (AA) - Sivas'ta kurslara katılarak okuma yazma öğrenen 3 kadın, Vali Davut Gül'ü makamında ziyaret ederek teşekkür etti.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın himayelerinde yürütülen okuma yazma seferberliği...

15 Ağustos 2018 Çarşamba 12:38
Vali Gül'e ziyaretler

SİVAS (AA) - Sivas'ta kurslara katılarak okuma yazma öğrenen 3 kadın, Vali Davut Gül'ü makamında ziyaret ederek teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın himayelerinde yürütülen okuma yazma seferberliği kapsamında, Sivas'ta açılan kursları başarıyla tamamlayan kursiyerlerden Dudu Karat, Menekşe Altıntaş ve Döne Kılıç Vali Gül'ü ziyaret etti.

Okuma yazmayı öğrendiği için çok mutlu olduğunu dile getiren Döne Kılıç, "Okuma yazmayı öğrendikten sonra, otobüse binerek gideceğim yere rahatça gidebiliyorum. Gazeteleri okumayı öğrendim. Hastaneye gitmeyi, doktorun ismini okumayı öğrendim." dedi.

Vali Davut Gül ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, kursiyerleri çabalarından ve isteklerinden dolayı kutladı.

Gül, eylül ayında kursları başarıyla tamamlayanlara kura çekilişi ile umre, ev eşyası ve küçük altın hediyesi verileceğini söyledi.

Anahtar Kelimeler:
Sivas Valisi Davut Gül
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.