Vali Günaydın'dan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü mesajı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Günaydın, engelli vatandaşların karşılaştıkları sorunların çözümü konusunda toplumun bütün kesimlerinin destek vermesinin...

02 Aralık 2020 Çarşamba 16:26
Vali Günaydın'dan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü mesajı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Günaydın, engelli vatandaşların karşılaştıkları sorunların çözümü konusunda toplumun bütün kesimlerinin destek vermesinin önemli olduğunu belirtti.

Bir insanın engelli olmasının onun çalışma hayatına katılmasına, sosyal ve ekonomik alanlarda başarılı olmasına engel teşkil etmediğini vurgulayan Günaydın, şunları kaydetti:

"Engelli vatandaşlarımızın yaşadıkları sorunlar sadece kendileri ve ailelerinin değil, hepimizin ortak sorunudur. Son yıllarda engelli vatandaşlarımızın toplumsal hayatta etkin bir birey olarak yer alabilmeleri, sosyal ve ekonomik olarak desteklenmeleri konularında yapılan çalışmalarda ülkemiz, oldukça büyük ilerleme kaydetmiş ve dünyada örnek gösterilecek bir konuma ulaşmıştır. Engelli vatandaşlarımızın önlerindeki bütün engeller kaldırıldığında, kendilerine güvenilip fırsat verildiğinde sanattan spora, girişimcilikten üretime kadar her alanda göstermiş oldukları başarıları görüyor, bu başarılarından dolayı mutluluk ve gurur duyuyoruz. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle engellerin olmadığı bir dünya için hep birlikte daha çok çalışmak temennisiyle tüm engelli vatandaşlarımıza ve ailelerine en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.