Vali Işık emekli öğretmenleri evlerinde ziyaret etti

KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle emekli olmuş öğretmenleri evlerinde ziyaret etti.İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan’ın da eşlik ettiği ziyaretlerde emekli öğretmenler Ahmet...

24 Kasım 2021 Çarşamba 15:53
Vali Işık emekli öğretmenleri evlerinde ziyaret etti

KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle emekli olmuş öğretmenleri evlerinde ziyaret etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan’ın da eşlik ettiği ziyaretlerde emekli öğretmenler Ahmet Necati Yeniel, Hakkı Hatunoğlu ve Durmuş Ali Karataş’ı evinde ziyaret eden Vali Işık, hayata ve eğitime dair bir süre sohbet ettiği emektar öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü tebrik ederek sağlıklı ve huzur dolu bir yaşam temennisinde bulundu.

Emekli öğretmenler de kendilerini bu anlamlı günde unutmayan Vali Işık’a ziyareti nedeniyle teşekkür ettiler.

Anahtar Kelimeler:
Karaman
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.