Vali Kamçı veteriner hekimlerle buluştu

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, veteriner hekimlerle bir araya geldi.Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Kamçı, Erciyes Üniversitesi'ndeki Mehmet Akif Ersoy Konferans Salonu açılışında veteriner hekimlerle buluşarak...

03 Mayıs 2018 Perşembe 16:50
Vali Kamçı veteriner hekimlerle buluştu

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, veteriner hekimlerle bir araya geldi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Kamçı, Erciyes Üniversitesi'ndeki Mehmet Akif Ersoy Konferans Salonu açılışında veteriner hekimlerle buluşarak Dünya Veteriner Hekimler Günü'nü kutladı.

Hayvanların evcilleştirilmesiyle tarih sahnesine çıkmış, dünyanın en saygın ve köklü mesleklerinden biri olan veterinerlik mesleğinin öneminin daha iyi anlaşılması temennisinde bulunan Kamçı, şunları kaydetti:

"1992'de kurulan Erciyes Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi öğrenci ve öğretim üyelerine, ülke gelişimine ve evrensel bilime katkı sağlayacak projeler üretmek, özgün araştırmalar yapmak, toplumun ihtiyaçlarına yönelik, çevreye duyarlı, yüksek standartlarda, kaliteli, güvenilir ve hızlı hizmet vermek üzere sürdürdükleri çalışmalarında başarılarının devamını diliyorum. Yeni hizmete sunulacak Mehmet Akif Ersoy Konferans Salonu ile üniversitemiz alt yapısını daha da iyileştirerek hem akademik alanda, hem bilim ve sanat üretme alanında, hem de vatandaşa hizmet sunma noktasında yeni yatırımlarla kapasitesini güçlendirmeye devam etmektedir."

Vali Kamçı, Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammet Güven ve protokol üyeleri, konferans salonunun açılışını yaparak incelemelerde bulundu.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.