Vali Kamçı'ya Vakıflar Haftası ziyareti

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Süleyman Kamçı'yı, Vakıflar Bölge Müdür Vekili Murat Seçilir ziyaret etti.Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Vakıflar Bölge Müdür Vekili Seçilir ve beraberindeki heyet, "Vakıflar Haftası"...

07 Mayıs 2018 Pazartesi 11:32
Vali Kamçı'ya Vakıflar Haftası ziyareti

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Süleyman Kamçı'yı, Vakıflar Bölge Müdür Vekili Murat Seçilir ziyaret etti.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Vakıflar Bölge Müdür Vekili Seçilir ve beraberindeki heyet, "Vakıflar Haftası" dolayısıyla Vali Kamçı'ya ziyarette bulundu.

Vali Kamçı ziyarette yaptığı konuşmada, vakıfların Osmanlı döneminden beri çok büyük hizmetler yapan önemli kuruluşlar olduğunu ifade ederek, tüm vakıf çalışanlarının haftasını kutlayıp, bundan sonraki çalışmalarında başarı diledi.

Seçilir de bu seneki Vakıflar Haftası temasının "Vakıf Kuran Kadınlar" olarak belirlendiğini belirterek, hafta boyunca yapılacak çeşitli etkinliklerle geniş bir yelpazede kutlayacaklarını ifade etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.