Vali Meral öğrencilerle sabah yürüyüşü yaptı

KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Fahri Meral, 15 Temmuz Muhammet Yalçın Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle sabah yürüyüşü yaptı. Vali Meral yürüyüşü, sağlıklı yaşam için sporun hayatımızdaki önemini belirtmek ve toplumda farkındalık...

05 Ekim 2019 Cumartesi 16:04
Vali Meral öğrencilerle sabah yürüyüşü yaptı

KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Fahri Meral, 15 Temmuz Muhammet Yalçın Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle sabah yürüyüşü yaptı.

Vali Meral yürüyüşü, sağlıklı yaşam için sporun hayatımızdaki önemini belirtmek ve toplumda farkındalık oluşturabilmek için yaptıklarını belirtti.

Yürüyüşün ardından Vali Meral, öğrencilerle kahvaltı yaparak bir süre sohbet etti.

Vali Hakkı Teke Ormanı'nda yapılan yürüyüşe Vali Meral'in eşi Zehra Meral, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalışkan, 15 Temmuz Muhammet Yalçın Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Alime Kaya ve öğrenciler katıldı.

Anahtar Kelimeler:
öğrenciYürüyüşKaraman
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.