Vali Meral'den İl Emniyet Müdürü Taş'a ziyaretler

KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Fahri Meral, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Karaman İl Emniyet Müdürü olarak Karaman'a atanan Ayhan Taş'ı ziyaret etti. Vali Meral, yeni görevinden dolayı makamında Taş'ı tebrik ederek hayırlı...

05 Ekim 2019 Cumartesi 11:44
Vali Meral'den İl Emniyet Müdürü Taş'a ziyaretler

KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Fahri Meral, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Karaman İl Emniyet Müdürü olarak Karaman'a atanan Ayhan Taş'ı ziyaret etti.

Vali Meral, yeni görevinden dolayı makamında Taş'ı tebrik ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Taş'ın Karaman'da başarılı çalışmalara imza atacağına olan inancını ifade eden Meral, Taş'ın nezdinde tüm emniyet mensuplarına çalışmalarında kolaylık diledi.

Taş ise başta Karaman Valisi Fahri Meral olmak üzere Karaman halkının destekleriyle Karaman'ın daha güvenli ve bir şehir olması için çalışacaklarını kaydetti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.