Vali Sezer'den Yahşihan ilçesine ziyaret

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Yahşihan ilçesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.İlçeye gelişinde Kaymakam Ender Faruk Uzunoğlu, Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz ve kurum müdürlerince karşılanan Sezer, kaymakamlık ziyaretinde...

14 Nisan 2021 Çarşamba 12:57
Vali Sezer'den Yahşihan ilçesine ziyaret

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Yahşihan ilçesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

İlçeye gelişinde Kaymakam Ender Faruk Uzunoğlu, Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz ve kurum müdürlerince karşılanan Sezer, kaymakamlık ziyaretinde Uzunoğlu'ndan ilçede gerçekleştirilen kamu hizmetleri hakkında bilgi aldı.

Daha sonra kaymakamlıkta gerçekleştirilen değerlendirme toplantısına katılan Vali Sezer, "İlçe gezilerimiz çerçevesinde Balışeyh ile başlayan programımızı Yahşihan ile nihayete erdiriyoruz. Amacımız, halihazırda yapılan çalışmaları yerinde incelemek, yerinde çözüm önerileri oluşturmaktır. Vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet sunmak için bütün kaynakları seferber ediyoruz." diye konuştu.

Sezer, toplantının ardından Halk Eğitim Merkezini ziyaret ederek, kursiyerlerin yaptığı ürünleri inceledi.

İlçeye bağlı Kılıçlar köyünde devam eden kilit parke ve yol çalışmalarını inceleyen Sezer, yetkililerden bilgi aldı.

Vali Sezer'e ziyaretlerinde, İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İsmail Haluk Karahan, İl Tarım ve Orman Müdürü Sırrı Yılmaz ile DSİ 56. Şube Müdürü Serkan Bostancıoğlu da eşlik etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.