Vergi yapılandırmada son gün 30 Eylül

KAYSERİ (AA) - Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, belediyede borçlarını yapılandırmak isteyen vatandaşlara 30 Eylül tarihinin son gün olduğunu hatırlattı.Yalçın, yaptığı yazılı açıklamada, emlak ve çevre temizlik vergileri başta...

24 Eylül 2021 Cuma 12:40
Vergi yapılandırmada son gün 30 Eylül

KAYSERİ (AA) - Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, belediyede borçlarını yapılandırmak isteyen vatandaşlara 30 Eylül tarihinin son gün olduğunu hatırlattı.

Yalçın, yaptığı yazılı açıklamada, emlak ve çevre temizlik vergileri başta olmak üzere belediyenin tahsil edeceği diğer vergi türlerinde borçlarını yapılandırmak isteyen vatandaşların ödemelerini peşin veya taksitle yapabileceklerini kaydetti.

Vatandaşların mağdur olmamaları için borçlarını 30 Eylül'e kadar yapılandırmaları gerektiğini anımsatan Yalçın, şu bilgilere yer verdi:

"Vergilendirilmiş kazanç kutsaldır. Allah, devlete zeval vermesin. Devletimiz vergisini ödemek isteyen ama imkan bulamayan vatandaşlarımıza bir kolaylık sağladı. Vatandaşlarımız bu sayede vergi borçlarını daha kolay ödeme imkanı buluyor. Vergi mükellefi kardeşlerimin bu fırsatı değerlendirmelerini ve işlemlerini son güne bırakmamalarını tavsiye ediyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.