Verimlilik ve Teknoloji Fuarı Yarın Başlıyor

Ankara Bilim Üniversitesi tarafından gerçekleştirilen 4. Verimlilik ve Teknoloji Fuarı 18 Mayıs Çarşamba günü ATO Congresium’da kapılarını açıyor. Cumhurbaşkan Yardımcısı Fuat Oktay’ın açılış konuşmalarıyla başlayacak olan fuar 21 Mayıs Cumartesi günü sona erecek.

17 Mayıs 2022 Salı 12:49
Verimlilik ve Teknoloji Fuarı Yarın Başlıyor

Ankara Bilim Üniversitesi tarafından gerçekleştirilen 4. Verimlilik ve Teknoloji Fuarı 18 Mayıs Çarşamba günü ATO Congresium’da kapılarını açıyor. Cumhurbaşkan Yardımcısı Fuat Oktay’ın açılış konuşmalarıyla başlayacak olan fuarda 4 gün boyunca çeşitli etkinlikler ve eğitimler yer alacak.

Fuarın ilk gününde her yıl geleneksel hale gelen resepsiyon düzenlenecek. Bu yıl Türk Silahlı Kuvvetlerinin başarıyla gerçekleştirdiği Pençe Kilit Operasyonuna itafhen verilecek resepsiyonun onur konuğu Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar olacak. Cuma günü Okan Bayülgen’in operatörlüğünde, Levent Erdem, Ergi Şener, Burçin Gürbüz katlımıyla gerçekleşecek Metaverse Talkshow gösterisi yapılacak.

Fuar 21 Mayıs Cumartesi  günü sona erecek. Konuyla ilgili açıklama yapan Ankara Bilim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yavuz Demir de teknolojiye meraklı tüm vatandaşları fuara davet etti. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.