Yahşihan Belediyesinden Dünya Kadınlar Günü etkinliği

KIRIKKALE (AA) - Yahşihan Belediyesince 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı ve kadınların doyasıya eğlendiği etkinlikte, sanatçılar Ayşe...

07 Mart 2022 Pazartesi 15:43
Yahşihan Belediyesinden Dünya Kadınlar Günü etkinliği

KIRIKKALE (AA) - Yahşihan Belediyesince 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı ve kadınların doyasıya eğlendiği etkinlikte, sanatçılar Ayşe Dinçer, Ahmet Savaş ve Ramazan Sarıyer konser verdi.

Etkinliğin ardından kadınlara karanfil dağıtan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, kadına yönelik iş alanının genişlemesi ve eşitlikçi koşullar sağlamak amacıyla çıktıkları bu yolda kadın personel sayısını yüzde 100 artırdıklarını aktardı.

Türkyılmaz, belediyecilik hizmetinin sadece bir gruba dahil olmadığını belirterek, "Bizim belediyeciliğimiz Yahşihan ittifakı belediyeciliğidir. Bu ittifakı sağlayanlar da siz değerli analarımız, bacılarımız, kardeşlerimizsiniz. Tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun." ifadesini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.