Yalıhüyük'de marketlerie fiyat denetimi

KONYA (AA) - Yalıhüyük Belediyesi zabıta ekipleri, marketlerde fiyat, etiket ve reyon-kasa fiyat çıkış denetimi yaptı.Yalıhüyük Belediyesi Zabıta ekipleri, ürün fiyatlarını ve ürünün yer aldığı reyonda fiyat etiketinin olup olmadığını...

03 Şubat 2021 Çarşamba 13:07
Yalıhüyük'de marketlerie fiyat denetimi

KONYA (AA) - Yalıhüyük Belediyesi zabıta ekipleri, marketlerde fiyat, etiket ve reyon-kasa fiyat çıkış denetimi yaptı.

Yalıhüyük Belediyesi Zabıta ekipleri, ürün fiyatlarını ve ürünün yer aldığı reyonda fiyat etiketinin olup olmadığını kontrol ediliyor.

Belediye Başkanı Hasan Koçer, Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin market ve bakkallardaki etiket denetimlerinin devam edeceğini belirtti.

Başkan Koçer, "Alışveriş yapan vatandaşlarımızın mağdur olmaması için ürünlerini etiketsiz ve fiyatlarını göstermeksizin satışa sunanlara gerekli uyarılar yapılıyor. Uyarıları dikkate almayan işletmelerimizde gerekli cezai işlem yapılacağı hatırlatılıyor." ifadesini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.