Yalıhüyük'te kukla tiyatro gösterisi yapıldı

KONYA (AA) - Konya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu ile Masal Sahnem Kukla Tiyatrosu oyuncuları "Penceredeki Kuş ve Karagöz’ün Dedektifliği" isimli kukla oyunuyla ilkokul öğrencilerine müzikal oyun sahnelendi.Öğrencilerin tiyatro...

04 Nisan 2022 Pazartesi 16:09
Yalıhüyük'te kukla tiyatro gösterisi yapıldı

KONYA (AA) - Konya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu ile Masal Sahnem Kukla Tiyatrosu oyuncuları "Penceredeki Kuş ve Karagöz’ün Dedektifliği" isimli kukla oyunuyla ilkokul öğrencilerine müzikal oyun sahnelendi.

Öğrencilerin tiyatro sevincine ortak olan Kaymakam İbrahim Yazıcı, Konya Şehir Tiyatrolarına ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Belediye Başkanı Hasan Koçer de "Sosyal etkinliklerimiz her zaman devam edecek. Öğrencilerimize, gençlerimize ve yetişkinlerimize yönelik sosyal içerikli çalışmalar ve aktiviteler yapıyoruz." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.