Yalıhüyük'te sağlık personeline yangın eğitimi verildi

KONYA (AA) - Konya İl Afet Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü eğitmenlerinden Hasan Demirci ve Abdullah Keskin tarafından Yalıhüyük'te yangın eğitimi verildi.Yalıhüyük KOMEK toplantı salonunda teorik eğitimle başlanan programda yangın söndürme...

18 Ağustos 2022 Perşembe 16:29
Yalıhüyük'te sağlık personeline yangın eğitimi verildi

KONYA (AA) - Konya İl Afet Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü eğitmenlerinden Hasan Demirci ve Abdullah Keskin tarafından Yalıhüyük'te yangın eğitimi verildi.

Yalıhüyük KOMEK toplantı salonunda teorik eğitimle başlanan programda yangın söndürme uygulaması yapıldı. Katılımcılara yangın tüpünü kullanma şekilleri uygulamalı olarak gösterildi.

Eğitime Ahırlı Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Veli Gür, Yalıhüyük Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Mehmet Emin Arık ve sağlık personeli katıldı.

Anahtar Kelimeler:
EğitimAfadYalıhüyük
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.