Yangın için gelen polisi görünce kaçan sürücü kovalamaca sonucu uyuşturucuyla yakalandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde yangına ihbarına giden polis ekipleri, kendilerini görünce kaçan araç sürücüsünü uyuşturucu madde ile yakaladı.Yeniköy Mahallesi Aygördü Sokaktaki müstakil bir evin bodrum katında yangın...

11 Şubat 2021 Perşembe 22:57
Yangın için gelen polisi görünce kaçan sürücü kovalamaca sonucu uyuşturucuyla yakalandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde yangına ihbarına giden polis ekipleri, kendilerini görünce kaçan araç sürücüsünü uyuşturucu madde ile yakaladı.

Yeniköy Mahallesi Aygördü Sokaktaki müstakil bir evin bodrum katında yangın ihbarı alan polis ekipleri olay yerinde gitti.

Ekipler inceleme yaparken polis aracını görüp kaçmaya çalışan 38 GD 039 plakalı otomobilin sürücüsü O.Y'yi (28) kovalamaca sonucunda kısa sürede yakaladı.

Araçta ve sürücü üzerinde inceleme yapan ekipler bir miktar uyuşturucu madde ele geçirdi.

Gözaltına alınan O.Y. hakkında "uyuşturucu madde bulundurma" ve "muayenesiz araç kullanma" suçundan yasal işlem yapıldı.

Araç çekici ile otoparka götürüldü.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.