Yarım asırlık motosikletini yanından ayırmıyor

KONYA (AA) - Konya'nın Seydişehir ilçesinde yaşayan 73 yaşındaki işçi emeklisi Şambaz Bursa, 1962 yılında aldığı motosikletini yanından hiç ayırmıyor. Seydişehir'de 1962 yılında aldığı 1956 model motosikletine olan tutkusuyla...

11 Temmuz 2018 Çarşamba 14:51
Yarım asırlık motosikletini yanından ayırmıyor

KONYA (AA) - Konya'nın Seydişehir ilçesinde yaşayan 73 yaşındaki işçi emeklisi Şambaz Bursa, 1962 yılında aldığı motosikletini yanından hiç ayırmıyor.

Seydişehir'de 1962 yılında aldığı 1956 model motosikletine olan tutkusuyla dikkatleri üzerine çeken 3 çocuk 5 torun sahibi Şambaz Bursa, şimdiye kadar 7 motor kullandığını anlattı.

Motosikletinin periyodik bakım ve tamirini kendisi yapan Bursa, AA muhabirine yaptığı açıklamada, BMW marka motosikletini o tarihte 4 bin liraya satın aldığını söyledi.

Motorun kendisine yoldaş olduğunu anlatan Bursa, şöyle konuştu:

"Çok farklı motorlara bindim fakat 56 yıllık yoldaş BMW'den vazgeçmedim. Bu motorun sesi, yol tutması, yolculukta verdiği rahatlık hiçbirinde olmadı. Aramızda duygusal bir bağ var. 56 yıldır benimle beraber gözüm gibi bakıyorum. Çok para verdiler. En lüks arabayla takas istediler hepsine hayır dedim."

Motosikletinden memnun olduğunu ve hatıralarla dolu olduğunu dile getiren Bursa, "Bu motoru 56 yıldır kullanıyorum. Eşim öleli 3 yıl oldu. Yandaki sepet koltuğa kimseyi oturtmadım. Hatırası çok. Motorla her tarafa gidiyorum elimden gelene kadar motosiklet sürmeye devam edeceğim." dedi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.