Yarışmada dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi

YOZGAT (AA) - Sarıkaya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından "Antik Roma Ses Yarışması ve Sahne Sanatları Etkinlikleri" adı altında "Sarıkaya Masal Gibi" yarışmalarında dereceye giren öğrencilere yemek programı...

07 Aralık 2018 Cuma 16:00
Yarışmada dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi

YOZGAT (AA) - Sarıkaya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından "Antik Roma Ses Yarışması ve Sahne Sanatları Etkinlikleri" adı altında "Sarıkaya Masal Gibi" yarışmalarında dereceye giren öğrencilere yemek programı düzenlendi.

Bir restoranda düzenlenen programda konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Cüneyt Yoldaş, bu tür organizasyonların önemli olduğunu söyledi.

Öğrenciler için kendini ifade etme aracı olan bu yarışmaların kaybedeninin olmadığını ifade eden Yoldaç, "Sosyal ve kültürel faaliyetlere önem veriyoruz. Öğrencilerimizin bu etkinliklere katılması bizi mutlu ediyor. Bu tür faaliyetlerimiz bundan sonra da devam edecek." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.