Yaşlıların huzuru için hobi bahçesi

- Keçiören'de huzurevinde kalan yaşlıların daha iyi vakit geçirebilmeleri için hobi bahçesi yaptırıldı - Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok: - "Görevi devir alır almaz ilk işimiz huzurevimizde yaşayan analarımızın ve babalarımızın hayat standartlarını iyileştirmek oldu"

04 Temmuz 2019 Perşembe 11:23
Yaşlıların huzuru için hobi bahçesi

ANKARA (AA) - Keçiören Belediyesine ait huzurevinde kalan yaşlıların daha iyi vakit geçirebilmeleri için hobi bahçesi oluşturuldu.

Keçiören Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde Tepebaşı Mahallesi'nde hizmet veren huzurevi alanında yaşlıların sıkılmadan vakit geçirebilmeleri için hobi bahçesi oluşturuldu.

Ekipler, bunun için huzurevi bahçesindeki yeşil alanda temizlik ve çevre düzenlemesi yaparak bahçe kenarlarını çiçeklendirdi. Huzurevi sakinleri, böylece domates, salatalık, kabak ve biber gibi sebzeleri yetiştirerek toprağın keyfini çıkarmaya başladı.

Yürüyüş yapmak veya sohbet etmek isteyen yaşlılar için de hobi bahçesi boyunca yürüyüş yolu ve kamelyalar da oluşturuldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Keçiören Belediye Başkanı Altınok, "Görevi devir alır almaz ilk işimiz, huzurevimizde yaşayan analarımızın ve babalarımızın hayat standartlarını iyileştirmek oldu. Kaliteli gıdaları tüketmeleri konusunda talimat verdik, sıkılmadan vakit geçirebilmeleri için hobi bahçesi yapılmasını sağladık." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.