"Yaya Güvenliğinin Nöbetçisiyiz" kampanyası

KIRŞEHİR (AA) - Kaman Kaymakamlığı tarafından "Yaya Güvenliğinin Nöbetçisiyiz" kampanyası kapsamında Kaman Faik Güngör İlkokulu önündeki yaya geçidinde etkinlik düzenlendi.Öğrenciler, "Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın"...

02 Ekim 2019 Çarşamba 16:01

KIRŞEHİR (AA) - Kaman Kaymakamlığı tarafından "Yaya Güvenliğinin Nöbetçisiyiz" kampanyası kapsamında Kaman Faik Güngör İlkokulu önündeki yaya geçidinde etkinlik düzenlendi.

Öğrenciler, "Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın" pankartları ile yaya geçidinden geçerek yolda duran sürücüleri, yaya geçitlerinde yayalara yol vermeleri konusunda uyardı.

Öğrencilerle sürücülere yaya geçitlerinde dikkatli olmaları uyarısında bulunan Kaman Kaymakamı Şükrü Özcan, "Umarım bu tarz farkındalık oluşturan uygulamalar ile özellikle yaya geçitlerinde meydana gelen kazaların önüne geçebiliriz." dedi.

Kaman Belediye Başkanı Necati Çolak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İman ve İlçe Yazı İşleri Müdürü Ümit Güleç'in de katılımıyla Kaman Şehit Bayram Kara Ortaokulu ve Kaman Cumhuriyet İlkokulu önünde bulunan yaya geçitlerinde de etkinlik gerçekleştirildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.