Yeni öğrencileri terminalde karşılıyorlar

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, kayıt yaptıran yeni öğrencilerin karşılanması amacıyla otobüs terminalinde stant açtı.Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği çalışanları,...

19 Eylül 2019 Perşembe 16:49
Yeni öğrencileri terminalde karşılıyorlar

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi, kayıt yaptıran yeni öğrencilerin karşılanması amacıyla otobüs terminalinde stant açtı.

Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği çalışanları, Kırşehir Şehirlerarası Otobüs Terminalinde açılan stantta kente gelen öğrencileri karşıladı.

Farklı fakülte ve yükseokullarda eğitim görecek öğrencilere üniversite ile ilgili broşür dağıtan ve rehberlik yapan görevliler, barınma ihtiyaçlarıyla ilgili de bilgi aktardı.

Öğrenciler de hizmetten dolayı üniversite yöneticilerine teşekkür etti.

Stant, yarın kaldırılacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.