Yenimahalle'de dans festivali yapıldı

ANKARA (AA) - Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde belediye ile Başkent Üniversitesi Dans Topluluğunca bu yıl 16'ıncısı gerçekleştirilen dans festivali düzenlendi.Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi'ndeki festivale, Yenimahalle Belediye...

10 Mayıs 2019 Cuma 12:53
Yenimahalle'de dans festivali yapıldı

ANKARA (AA) - Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde belediye ile Başkent Üniversitesi Dans Topluluğunca bu yıl 16'ıncısı gerçekleştirilen dans festivali düzenlendi.

Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi'ndeki festivale, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Başkent Üniversitesi Kurucusu Dünya Organ Nakli Derneği Başkanı Prof. Dr. Mehmet Haberal, Başkent Üniversitesi Rektörü Ali Haberal, rektör yardımcıları, akademisyenler, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Gecede kısa bir konuşma yaparak konukları selamlayan Fethi Yaşar, "Sanat; insana sevgiyi, kardeşliği, aşkı aşılar, insanları birleştirir." dedi.

Sanatın sınırları, engelleri, farklılıkları ortadan kaldıran birleştirici gücüne inandıklarını ifade eden Yaşar, "Yenimahalle, Ankara’da kültür ve sanatın merkezidir. Bugün bu gençlerimizi de ilçemizde ağırlamaktan onur duyuyorum." diye konuştu.

Festivalde, 8 ayrı üniversiteden dans toplulukları çeşitli dans gösterileri sundu.

Katılımcılardan büyük beğeni alan söz konusu topluluklara etkinlik sonrası katılım belgesi takdim edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.