Yenimahalle’de kitap fuarı

ANKARA (AA) - Yenimahalle Belediyesi tarafından açılan kitap fuarı ilgi görüyor.Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, meclis üyeleri ve siyasi parti yetkilileri Batıkent Meydan'da açılan fuarı ziyaret etti, stantları gezdi, yazarlarla...

17 Temmuz 2019 Çarşamba 12:24
Yenimahalle’de kitap fuarı

ANKARA (AA) - Yenimahalle Belediyesi tarafından açılan kitap fuarı ilgi görüyor.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, meclis üyeleri ve siyasi parti yetkilileri Batıkent Meydan'da açılan fuarı ziyaret etti, stantları gezdi, yazarlarla bir araya geldi.

Başkan Yaşar, toplumda kitap okuma alışkanlığını yeterli olmadığını düşündüklerini belirterek, bunun önlemek için çalışmalar yaptıklarını kaydetti.

Yaşar, şunları söyledi:

“Toplumların bilimde ve teknolojide ilerlemesi, güçlü bilgi birikimine sahip bireylerle mümkündür. Bu da etkin bir okuma becerisi ve alışkanlığının kazandırılması ile gerçekleşir. Ayrıca okumak, kişilerin duygu, düşünce ve hayal dünyasını da zenginleştirir. Biz büyükler elimizden kitabı düşürmemeli, çocuklarımıza, torunlarımıza sağlıklı birer örnek olarak okumanın önemini aşılamalıyız.”

20’nin üzerinde yayınevinin yer aldığı fuar 21 Temmuz Pazar günü sona erecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.