Yenimahalle'de okullar arası “Atıkları Sıfırla” yarışması yapılacak

ANKARA(AA) - Yenimahalle Belediyesi tarafından ilkokul ve ortaokullar arası “Atıkları Sıfırla” adlı tasarım yarışması düzenlenecek. Atıkların, çocukların ellerinde sanat eserine dönüştürülmesinin amaçlandığı yarışmada, atıklardan...

14 Ocak 2020 Salı 12:54
Yenimahalle'de okullar arası “Atıkları Sıfırla” yarışması yapılacak

ANKARA(AA) - Yenimahalle Belediyesi tarafından ilkokul ve ortaokullar arası “Atıkları Sıfırla” adlı tasarım yarışması düzenlenecek.

Atıkların, çocukların ellerinde sanat eserine dönüştürülmesinin amaçlandığı yarışmada, atıklardan en çevreci çalışmayı yapan ilk üç ortaokul ve ilkokula para ödülü verilecek.

19 Nisan Pazar günü sona erecek yarışmaya katılmak isteyen okullar telefon ya da mail yoluyla belediyeye bilgi vererek, tasarımları Yenimahalle Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne teslim edecek.

Yarışmanın sonuçları 30 Nisan - 5 Mayıs'ta açıklanacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.