YENİMEK kayıtlarına yoğun ilgi

ANKARA (AA) - Yenimahalle Belediyesi Meslek Edindirme ve Hobi Kursları'na (YENİMEK) yeni kayıt dönemi başladı.Yenimahalle Belediyesinden yapılan açıklamada, YENİMEK'in, 16 kurs merkezi, 110 branş ve 300'e yakın uzman eğitmen ile yeni...

14 Ağustos 2018 Salı 13:16
YENİMEK kayıtlarına yoğun ilgi

ANKARA (AA) - Yenimahalle Belediyesi Meslek Edindirme ve Hobi Kursları'na (YENİMEK) yeni kayıt dönemi başladı.

Yenimahalle Belediyesinden yapılan açıklamada, YENİMEK'in, 16 kurs merkezi, 110 branş ve 300'e yakın uzman eğitmen ile yeni dönemde 25 bin kursiyere eğitim vermeyi hedeflediği belirtildi.

Derslere 17 Eylül'de başlanacağı ifade edilen açıklamada, el sanatları, ahşap teknolojisi, kuyumculuk teknolojisi, müzik ve gösteri sanatları, seramik ve cam teknolojisi, çocuk gelişimi ve eğitimi, hasta ve yaşlı hizmetleri, giyim üretim teknolojisi, güzellik ve saç bakımı hizmetleri, muhasebe ve finansman, sanat ve tasarım, bilişim teknolojileri, dil eğitim, kişisel gelişim ve eğitim, grafik ve fotoğraf, aile ve tüketici bilimleri, spor, okuma yazma, aile ve tüketici bilimleri, bahçecilik, yiyecek içecek hizmetleri, radyo televizyon ve konservatuvara hazırlık kursları adı altında eğitim verileceği kaydedildi.

Açıklamada, kurslara katılmak isteyenlerden 3440898/6474 numaralı telefonu arayarak ya da ikametlerine en yakın kurs merkezine giderek kayıt yaptırabilecekleri belirtildi.

Kayıtlar 14 Eylül'de sona erecek.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.