Yerel seçime doğru

SİVAS (AA) - AK Parti Sivas Belediye Başkan Adayı Hilmi Bilgin, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerde bulundu.Bilgin, Sivas Belediyesi saha amirliğini ziyaret ederek, işçilerle sohbet etti. Daha sonra Sivas İl Özel İdaresi'ne geçen...

23 Mart 2019 Cumartesi 14:44
Yerel seçime doğru

SİVAS (AA) - AK Parti Sivas Belediye Başkan Adayı Hilmi Bilgin, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerde bulundu.

Bilgin, Sivas Belediyesi saha amirliğini ziyaret ederek, işçilerle sohbet etti. Daha sonra Sivas İl Özel İdaresi'ne geçen Bilgin, burada çalışanlara herkesin mutlu olacağı bir Sivas için çalışacaklarını söyledi.

Ardından Sivas'ta faaliyet gösteren öğrenci, personel ve toplu taşıma yapan servis şoförleri ile buluşan Bilgin, servis devir ücretlerinin alınmayacağını belirtti.

Bilgin, Esenyurt Mahallesi sakinleri, belediye ve Özbelsan çalışanları ile de bir araya geldi.

Belediye ve Özbelsan işçilerine konut müjdesi veren Bilgin, "Birlikte çalışarak üreteceğimiz konutlar ile sizlerin konforlu bir yaşam sürmenizi sağlayacağız." dedi.

Anahtar Kelimeler:
SivasHilmi Bilgin
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.