Yerel seçimlere doğru

KONYA (AA) - Cumhur İttifakı'nın AK Parti Beyşehir Belediye Başkan Adayı Üzeyir Yaşar'ın ilçedeki seçim çalışmalarına Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış da gelerek destek verdi.Akış, Belediye Başkan adayı Üzeyir Yaşar...

08 Mart 2019 Cuma 12:13
Yerel seçimlere doğru

KONYA (AA) - Cumhur İttifakı'nın AK Parti Beyşehir Belediye Başkan Adayı Üzeyir Yaşar'ın ilçedeki seçim çalışmalarına Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış da gelerek destek verdi.

Akış, Belediye Başkan adayı Üzeyir Yaşar ve partililerle birlikte Beyşehir ilçe merkezinde bulunan esnafları işyerlerinde ziyaret ederek vatandaşlardan 31 Mart yerel seçimlerinde Yaşar'a destek istedi.

Daha sonra Akış, Seçim Koordinasyon Merkezi'ne geçerek burada ilçe sakinleriyle buluştu.

Akış, burada yaptığı konuşmasında birlik beraberlik içerisinde zafere hep birlikte 31 Mart akşamı yürüyeceklerine inancının tam olduğunu ifade eden Akış, "Buradaki coşku ve birliktelik, buradaki azminiz, buradaki gözlerinizden okunan ışık bunu fazlasıyla ifade ediyor. Ben hepinize bu anlamda teşekkür ediyorum bu ilgi ve alakanızdan dolayı." diye konuştu.

Beyşehir Belediye Başkan adayı Üzeyir Yaşar da, kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.