Yerel seçimlere doğru

KONYA (AA) - AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı, Beyşehir ilçesini ziyaret etti.Samancı, ziyaretinde sosyal medyadan grup kuran Beyşehir'in anneleri ile bir araya geldi. Samancı, düzenlenen toplantıda annelerle Beyşehir ile alakalı konularda...

25 Mart 2019 Pazartesi 11:44
Yerel seçimlere doğru

KONYA (AA) - AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı, Beyşehir ilçesini ziyaret etti.

Samancı, ziyaretinde sosyal medyadan grup kuran Beyşehir'in anneleri ile bir araya geldi. Samancı, düzenlenen toplantıda annelerle Beyşehir ile alakalı konularda istişarelerde bulundu.

Milletvekili Samancı, AK Parti Cumhur İttifakı Beyşehir Belediye Başkan adayı Üzeyir Yaşar ve partililerin sahada yürüttüğü yerel seçim çalışmalarına da katıldı.

Beyşehir'e bağlı Çiftlik, Kuşluca, Yenidoğan, Gönen, Başgöze ve Eğirler mahallelerini ziyaret eden Samancı, burada mahalle sakinleriyle bir araya geldi, yerel seçimlerde Cumhur İttifakı'na destek istedi.

Samancı, ziyaretlerinde yaptığı konuşmalarda, 31 Mart'ta yapılacak seçimlerin önemine vurgu yaparken, yeni dönemde artık hizmetlerin gönül belediyeciliği üzerine inşa edileceğine dikkat çekti.

Cumhur İttifakı Beyşehir Belediye Başkan adayı Üzeyir Yaşar da mahalle sakinlerine seçilmesi halinde yeni dönemde seçim beyannamesinde yer alan hizmet ve projelerini anlattı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.