Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz sporcularla bir araya geldi

YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Yerköy ilçesinde Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, yaz okullarında eğitim gören 7-15 yaş grubu sporcularla bir araya geldi.Antrenör Mehmet Şaşmaz’dan çalışmalar hakkında bilgi alan Yılmaz, sporcularla sohbet etti,...

03 Ağustos 2022 Çarşamba 12:52
Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz sporcularla bir araya geldi

YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Yerköy ilçesinde Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, yaz okullarında eğitim gören 7-15 yaş grubu sporcularla bir araya geldi.

Antrenör Mehmet Şaşmaz’dan çalışmalar hakkında bilgi alan Yılmaz, sporcularla sohbet etti, antrenmanlarını izledi.

Yılmaz, sporcularla bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, "Yerköy ilçemizde bulunan gençlerimizin spora olan ilgisi geçmiş yıllara nazaran fazlasıyla arttı. Çocuklarımızın spora olan yoğun ilgisi bizleri bir hayli mutlu etmektedir. Çocuklarımız, spor sayesinde hem sağlıklı kalıyor hem de kötü alışkanlıklardan uzak duruyor." dedi.

Sporculara ve antrenör Şaşmaz'a teşekkür eden Yılmaz, gençleri spora teşvik etmek için ellerinden geleni yaptıklarını ve yapmaya da devam edeceklerini belirtti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.