Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz'dan 1 Mayıs mesajı

YOZGAT (AA) - Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.Yılmaz, mesajında, büyük ve güçlü Türkiye hedefi doğrultusunda, ülkenin kalkınma hamlelerine alın terleriyle büyük katkı...

30 Nisan 2021 Cuma 14:43
Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz'dan 1 Mayıs mesajı

YOZGAT (AA) - Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Yılmaz, mesajında, büyük ve güçlü Türkiye hedefi doğrultusunda, ülkenin kalkınma hamlelerine alın terleriyle büyük katkı sağlayan, özveriyle çalışan, üreten tüm emekçilerin, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutladı.

Her zaman emekçilerin alın terinin karşılığını eksiksiz verdiklerini vurgulayan Yılmaz, şunları kaydetti:

"Hep birlikte Yerköy için çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz. Ülkemizin kalkınmasında ve ilerlemesinde alın terleriyle lokomotif güç oluşturan tüm işçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutluyor, bu anlamlı günün birlik ve dayanışma ruhu içerisinde geçirmelerini temenni ediyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.