Yerköy Belediyesi kar temizleme çalışmasını sürdürüyor

YOZGAT (AA) - Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, yoğun kar yağışının ardından belediye ekiplerinin kar temizleme çalışmasını sürdürdüğünü söyledi.Halkın herhangi bir olumsuz durum yaşamaması ekiplerin gece gündüz çalıştığını...

24 Ocak 2022 Pazartesi 16:33
Yerköy Belediyesi kar temizleme çalışmasını sürdürüyor

YOZGAT (AA) - Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, yoğun kar yağışının ardından belediye ekiplerinin kar temizleme çalışmasını sürdürdüğünü söyledi.

Halkın herhangi bir olumsuz durum yaşamaması ekiplerin gece gündüz çalıştığını ifade eden Yılmaz, "Cumartesi günü akşam saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı ile ulaşımın sağlıklı şekilde sağlanması amacıyla yoğun bir mesai gerçekleştirdik. Ekiplerimiz ilçenin ana arterleri başta olmak üzere cadde ve mahalle aralarında biriken kar kütlelerini temizliyor. Kar, Allah’ın bize vermiş olduğu bir nimettir. Şehrimiz karlı da güzel ama vatandaşlarımız mağdur olmasın diye çalışmalarımız aralıksız devam edecektir." dedi.

Yılmaz, özverili şekilde çalışan belediye ekiplerine teşekkür etti.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.