Yerköy Belediyesinden personele iftar

YOZGAT (AA) - Yerköy ilçe Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, belediye personeline iftar verdi. Belediye Düğün Salonundaki programında konuşan Yılmaz, ramazan ayının birlik, beraberlik ve yardımlaşma ayı olduğunu söyledi. Belediye personeliyle...

29 Mayıs 2019 Çarşamba 10:56
Yerköy Belediyesinden personele iftar

YOZGAT (AA) - Yerköy ilçe Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, belediye personeline iftar verdi.

Belediye Düğün Salonundaki programında konuşan Yılmaz, ramazan ayının birlik, beraberlik ve yardımlaşma ayı olduğunu söyledi.

Belediye personeliyle birlik ve beraberlik içerisinde olduklarını ifade eden Yılmaz, "Belediye olarak Yerköylü hemşehrilerimizin bizlere yüklemiş olduğu sorumlulukları bir bir yerine getireceğiz. Bizler birlik ve beraberliğimizi artırmak için elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz. Bu bilinçle çalışmalarımız hızla devam edecek." dedi.

İftara Belediye Başkan Yardımcıları Oktay Yılmaz ve Cemil Kaplan ile belediye personeli katıldı.

Anahtar Kelimeler:
YerköyIftar Programı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.