Yıldız Tilbe yeniden Harbiye'deydi

Şarkıcı Yıldız Tilbe, Harbiye'de hayranlarıyla bir araya geldi.

14 Ağustos 2018 Salı 00:48
Yıldız Tilbe yeniden Harbiye'deydi

İSTANBUL (AA) - Yıldız Tilbe, "Harbiye Açık Hava Yaz Konserleri" kapsamında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde konser verdi.

Şarkıcının eski şarkılarından "Delikanlı" ile başlayan konser, "Vazgeçtim", "Kış Gülleri", "El Adamı" ve "Sana Değer" eserleriyle devam etti.

Konseri dinlemeye gelenlerin ilgi gösterdiği ünlü şarkıcı, tezahürat yapan hayranlarına "Sağ olun, var olun." diyerek, konsere geldikleri için teşekkür etti.

Yıldız Tilbe, konserde "Kim Bu Gözlerindeki Yabancı", "Yalnız Çiçek", "Bin Dereden Su Getirsem" ve "Kır Çiçekleri"nin arasında bulunduğu 20'den fazla şarkı seslendirdi.

Konsere ilgi gösteren Yıldız Tilbe hayranları, şarkıcının farklı albümlerinden seçtiği şarkılarına alkışlarla ve birlikte söyleyerek eşlik etti.

Yıldız Tilbe'nin Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde gerçekleşen bu yılki konserleri, beşinci kez sahne alacağı 16 Ağustos'taki konseriyle son bulacak.

Muhabir: Ahmet Esad Şani

Anahtar Kelimeler:
Sanat
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.