YÖK'ün Türk üniversitelerini sanal ortamda tanıttığı fuar 27 Temmuz'da başlayacak

ANKARA (AA) - Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç, Türk üniversitelerini yurt dışında dijital ortamlarda tanıtacak "Study in Turkey YÖK Sanal Fuarı 2021"in 27-29 Temmuz'da gerçekleştirileceğini bildirdi.Saraç,...

07 Temmuz 2021 Çarşamba 17:59
YÖK'ün Türk üniversitelerini sanal ortamda tanıttığı fuar 27 Temmuz'da başlayacak

ANKARA (AA) - Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç, Türk üniversitelerini yurt dışında dijital ortamlarda tanıtacak "Study in Turkey YÖK Sanal Fuarı 2021"in 27-29 Temmuz'da gerçekleştirileceğini bildirdi.

Saraç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Kovid-19 salgını sürecinde üniversiteleri yurt dışında dijital ortamda tanıtmak amacıyla "Study in Turkey YÖK Sanal Fuarı"nın ilkinin geçen yıl düzenlendiğini hatırlattı.

İlki büyük ilgi gören sanal fuarın ikincisi olan "Study in Turkey YÖK Sanal Fuarı 2021"in 27-29 Temmuz tarihlerinde dijital ortamda kapılarını ziyaretçilerine çevrim içi olarak açacağını belirten Saraç, Türkiye'de eğitim görmek isteyen uluslararası öğrencilerin geçen yıl olduğu gibi bu yıl da çevrim içi olarak üniversite yetkililerinden "giriş koşulları, kontenjanlar, programlar, burslar, konaklama" gibi birçok konuda bilgi alabileceğini aktardı.

Yekta Saraç, "182 ülkeden 200 bini aşkın uluslararası öğrencinin eğitim gördüğü ülkemizde yükseköğretim sistemimize daha fazla uluslararası öğrencinin katılımının sağlanmasında sanal fuarlarımız önemli bir rol üstlenmektedir." ifadesini kullandı.




Anahtar Kelimeler:
YÖKYekta SaraçSanal Fuar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.