Yozgat Belediyesi, saat kulesi çevresinde düzenleme çalışması başlattı

YOZGAT (AA) - Yozgat Belediyesi, saat kulesi, dörtyol kavşağı ve eski askerlik şubesi arasında yol ve kaldırım düzenleme çalışması başlattı.Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, gazetecilere yaptığı açıklamada, saat kulesi ve çevresinin...

30 Nisan 2021 Cuma 14:35
Yozgat Belediyesi, saat kulesi çevresinde düzenleme çalışması başlattı

YOZGAT (AA) - Yozgat Belediyesi, saat kulesi, dörtyol kavşağı ve eski askerlik şubesi arasında yol ve kaldırım düzenleme çalışması başlattı.

Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, gazetecilere yaptığı açıklamada, saat kulesi ve çevresinin şehrin kalbi ve yaşam merkezi olduğunu söyledi.

Geçen yıl başlattıkları düzenleme çalışması kapsamında belediye ve saat kulesi arasındaki yol, kaldırım ve aydınlatma çalışmasını tamamladıklarını belirten Köse, "Şimdi de pandemi sürecinde kısıtlamayı da fırsat bilerek vatandaşın mağdur etmeden saat kulesi, dörtyol kavşağı ve eski askerlik şubesi arasında çalışma yapacağız." dedi.

Köse, çalışmaları bayramdan önce tamamlamayı planladıklarını belirtti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.