Yozgat Bozok Üniversitesi "Mezuniyet Töreni ve YOBÜ Festival" etkinlikleri başladı

YOZGAT (AA) - Yozgat Bozok Üniversitesi (YOBÜ) 2021-2022 akademik yılı "Mezuniyet Töreni ve YOBÜ Festival" etkinlikleri başladı.Kentteki bir alışveriş merkezi önünden kortej yürüyüşüyle başlayan etkinlik Cumhuriyet Meydanı'nda...

13 Haziran 2022 Pazartesi 12:51
Yozgat Bozok Üniversitesi

YOZGAT (AA) - Yozgat Bozok Üniversitesi (YOBÜ) 2021-2022 akademik yılı "Mezuniyet Töreni ve YOBÜ Festival" etkinlikleri başladı.

Kentteki bir alışveriş merkezi önünden kortej yürüyüşüyle başlayan etkinlik Cumhuriyet Meydanı'nda devam etti.

Saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra konuşan Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Karadağ, başarı grafiği dikkate alındığında Bozok Üniversitesinin devlet üniversiteleri arasında 11'inci sırada olduğunu söyledi.

Karadağ, bölgesel kalkınma hedefiyle "endüstriyel kenevir" alanında ihtisas üniversitesi olduklarını belirterek, "Bozok Üniversitesi bilgiyi teknolojiyle, teknolojiyi de sanayiciyle buluşturan bir üniversitedir. 2022-2026 stratejik hedeflerini girişim odaklı olarak konumlandıran bir üniversite." dedi.

Konuşmanın ardından üniversitenin halk oyunları ekibi ve sporcular gösteri sundu.

Daha önce düzenlenen spor müsabakalarında dereceye giren öğrencilerde madalya ve kupaları verildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.