Yozgat Cumhuriyet Ortaokulu hentbolda il birincisi oldu

YOZGAT (AA) - Yozgat'ta Ortaokullar Arası Hentbol Turnuvasında Cumhuriyet Ortaokulu Yıldız Kız Hentbol takımı şampiyon oldu.Cumhuriyet Ortaokulu Müdürü Selim Yaman, okullarda akademik eğitimin yanında sosyal ve kültürel faaliyetlerin de...

13 Ocak 2022 Perşembe 17:20
Yozgat Cumhuriyet Ortaokulu hentbolda il birincisi oldu

YOZGAT (AA) - Yozgat'ta Ortaokullar Arası Hentbol Turnuvasında Cumhuriyet Ortaokulu Yıldız Kız Hentbol takımı şampiyon oldu.

Cumhuriyet Ortaokulu Müdürü Selim Yaman, okullarda akademik eğitimin yanında sosyal ve kültürel faaliyetlerin de çok önemli olduğunu söyledi.

Öğrencilerinin hentbol turnuvasında il birincisi olmasından dolayı mutlu olduklarını belirten Yaman, "Turnuvanın final maçında Şehit Adem Cankurtaran Ortaokulu ile karşılaşan sporcularımız maçtan 10'a 4 skor üstünlüğüyle galip ayrıldı. Öğrencilerimizi ve beden eğitimi öğretmenimiz Semanur Kaya'yı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum." dedi.

Anahtar Kelimeler:
TURNUVAYozgatHENTBOL
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.