Yozgat Gazeteciler Cemiyetinden 15 Temmuz mesajı

YOZGAT (AA) - Yozgat Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Osman Hakan Kiracı, "Yüce Türk milletinin 15 Temmuz'da ülkemizin cumhuriyete dayalı demokratik ve özgür rejimini kurtarmak için...

14 Temmuz 2018 Cumartesi 14:30
Yozgat Gazeteciler Cemiyetinden 15 Temmuz mesajı

YOZGAT (AA) - Yozgat Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Osman Hakan Kiracı, "Yüce Türk milletinin 15 Temmuz'da ülkemizin cumhuriyete dayalı demokratik ve özgür rejimini kurtarmak için Çanakkale ruhuyla yeni bir direniş ve diriliş destanı yazmıştır." değerlendirmesinde bulundu.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımlayan Kiracı, 15 Temmuz'un dış mihrakların desteklediği hain darbe girişimini aziz Türk milletinin askeri ve polisiyle birlikte el ele vererek bertaraf ettiği tarihi bir gün olduğunu aktardı.

Kiracı, "Türk milletinin 15 Temmuz'da ülkemizin cumhuriyete dayalı demokratik ve özgür rejimini kurtarmak için Çanakkale ruhuyla yeni bir direniş ve diriliş destanı yazmıştır. Bu tarihi günde vatanımız uğruna canını feda etmekten çekinmeyen şehitlerimize Allah’tan bir kez daha rahmet dilerken manevi huzurlarında saygı ile eğiliyor, yine 15 Temmuz'da hainlere karşı verdikleri mücadele sonunda yaralanan kahraman gazilerimize de sağlıklı yaşam içerisinde hayırlı ömürler diliyorum." ifadelerini kullandı.

Kiracı, mesajında şunları kaydetti:

"Bundan tam 2 yıl önce bu güzel ülkemizi bölüp parçalamak amacıyla devletimize, milletimize, Türk demokrasisine yönelik gerçekleştirilmek istenen hain kalkışma karşısında halkımızın ortaya koyduğu mücadele Türk milletinin şanlı tarihine altın harflerle yazılmıştır. Aziz milletimiz 15 Temmuz'da dünyanın dünü ve yarınlarının tarihinin Türkiyesiz yazılamayacağını tüm dünyaya bir kez daha hatırlatmıştır. Bu sebeple 15 Temmuz yüce Türk milletinin tıpkı istiklal savaşı gibi asırlar sonrasında da onur, gurur ve övünçle anımsayacağı müstesna bir milat günü olarak tarihteki yerini alacaktır."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.