Yozgat polisi kadınlara KADES'i tanıttı

YOZGAT (AA) - Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, trafik kontrolünde kadın sürücü ve yolculara karanfil dağıtıp, Kadın Destek Uygulamasını (KADES) anlattı.Muslubelen uygulama noktasında araçları durdura polisler, İçişleri Bakanlığı...

17 Mart 2022 Perşembe 13:53
Yozgat polisi kadınlara KADES'i tanıttı

YOZGAT (AA) - Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, trafik kontrolünde kadın sürücü ve yolculara karanfil dağıtıp, Kadın Destek Uygulamasını (KADES) anlattı.

Muslubelen uygulama noktasında araçları durdura polisler, İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen KADES uygulaması hakkında kadın yolucu ve sürücülere bilgi verdi, akıllı telefonlara uygulamayı yükledi.

Yolculardan Gülcihan Hatipoğlu, uygulamadan memnun kaldıklarını belirterek polislere teşekkür etti.

Hatipoğlu, "Polislerin yaptığı uygulama çok güzel. İnşallah şiddet olmaz ve bu uygulamaya ihtiyaç duyulmaz, herkese mutluluklar diliyorum." dedi.

Ayşegül Ergül de KADES'i duyduğunu ancak uygulamanın telefonunda olmadığını ifade ederek, "Çok iyi bir uygulama, bir olumsuzluk durumunda polis kiplerinin gelmesi çok iyi. Emniyet ekiplerine teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
EmniyetYozgatUygulamaKADES
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.