Yozgat Valisi Polat, kentte görev yapan gazetecilerle bir araya geldi

YOZGAT (AA) - Yozgat Valisi Ziya Polat, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kentte görev yapan gazetecilerle bir araya geldi.İl Özel İdaresi Sosyal Tesisleri'nde basın mensuplarıyla buluşan Polat, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler...

10 Ocak 2022 Pazartesi 15:36
Yozgat Valisi Polat, kentte görev yapan gazetecilerle bir araya geldi

YOZGAT (AA) - Yozgat Valisi Ziya Polat, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kentte görev yapan gazetecilerle bir araya geldi.

İl Özel İdaresi Sosyal Tesisleri'nde basın mensuplarıyla buluşan Polat, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.

Gazetecilerin sorunlarını dinleyen Polat, aynı zamanda Yozgat’ta devam eden çalışmalar hakkında da bilgiler verdi.

Polat, "10 Ocak hem Çalışan Gazeteciler hem de İdareciler Günü, sizin de bizim de günümüz kutlu olsun. Devlete ve millete hizmet etme yolunda görevler farklı olsa da amaç aynı. Sizin göreviniz devletimize, milletimize haberi en kısa sürede en doğru şekilde ulaştırmak, bu yolda emek sarf ediyorsunuz. Biz de bu devlete bu millete hizmet yolunda emek sarf ediyoruz. Hep birlikte Yozgat'a katma değer katacak çalışmalarda bir aradayız ve sahada beraber çalışıyoruz. Çalışmaya da devam edeceğiz. Tüm arkadaşlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyorum." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.